onsdag den 29. maj 2013

Havregrød bagt med kanel & vanilje


Både til morgenmad og frokost/mellemmåltid
(bages ved 180 grader)

1 dl grovvalset havregryn
1 dl vand
kanel - et drys
vanilje - et drys
1 æggehvide
1 skål og 2 muffinforme
Bananen moses med en gaffel, og blandes med de øvrige ingredienser. Det hele hældes i skåle/forme, og bages 15-18 min for den store & ca 10  min for de små.. 

Jeg valgte at lave 2 små forme, som jeg kan spise til min frokost sammen med en gulerod, for jeg kan faktisk slet ikke spise så stor en portion grød til morgenmad (hvad tænkte jeg lige på, da jeg fik bikset denne opskrift sammen?!, Jeg må ha været meget sulten...)

2 kommentarer:

  1. De smager rigtig godt, og er gode til at tage med i madpakken og så er de jo sunde
    hilsen Mie

    SvarSlet