søndag den 9. juni 2013

Kartoffel og grøntsagsgryde



Kartoffel og grøntsagsgryde
(2 personer-tilbehør)

Ingredienser
4 stk Kartofler
1 lille Løg
2 store Gulerødder
1 Æble
List Rucola
1 tsk Karry
1/2 tsk garam masala
Salt og peber
lidt rapsolie til stegning

Hvordan gør man
Kartofler og gulerødder skrælles, skylles og skæres i skiver. Løget & æblet ordnes og skæres i både. Rucola skylles og skæres en gang over. Kartofler + gulerødder svitses i olie. Løget, karry + garam masala tilsættes, og der røres godt rundt. Husk at skrue ned for varmen, så at det ikke brænder på..Når at kartoflerne er færdige (stik i dem), så vendes æbler og rucola i gryden og retten krydderes med salt og peber

Retten kan spises som tilbehør til kød, eller som en vegetarret sammen med en lækker grovbolle
Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar