fredag den 7. juni 2013

Pastasalat med kylling, æbler og karry

Denne ret elsker mine børn, de spiser bare ikke løg, 
så det undlader jeg tit

Pastasalat med kogt kylling, æbler og karry
(2 personer)

1 kogt kyllingebryst skåret i tern
80-90 gram rå fuldkornspasta
4 cherrytomater
60 gram agurk 
100 gram iceberg salat
1 æble
2 løgringe

Dressing
1 dl. A-30
1 tsk mayonaise
et smule karry
salt og peber
1/2 teske HP sauce

Fremgangsmåde
 Pastaen koges (læs instruktionen på posen). 
A-30 røres med karry, mayonnaise, HP sauce, og smages til med salt og peber. Tomater, salat ,agurker og æbler vaskes, ordnes og skæres i tern eller strimler, derefter lægges det i en skål.
 Løget hakkes og vendes i salaten. 
Den kogte pasta blandes med æbler og kylling i en ny skål. Derefter hældes dressingen over pastasalaten og det vendes forsigtigt sammen. 

Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar