tirsdag den 4. juni 2013

Rugklap burger med grovfritter

Her til aften fik vi orange grov fritter & 1 rugklapburger med grøntsager, bøf og kalorielet remoulade 
Orange grov fritter
(2 personer)
3 gulerødder (vasket og skrællet)
2 stk. søde kartofler/ batat
lidt rucola (skyllet og fintskåret)
1 tsk olie
salt og peber

Hvordan
Gulerødder 0g batat skæres i grove stave og ligges på et ovnfastfad, hæld olien over + salt og peber og vend grøntsagerne i det. De  bages i ovnen ved 180 grader i ca 20-30 min (hold øje, så de ikke bliver for sorte) Før anretning, drysse de med rucola


Rugklap burger
(2 personer)
2 stk. Rugklapper 
200 gram hakket oksekød (med lav fedt%)
10 skiver agurk
10 stk. cherrytomater
8 løgringe
4 store salatblade (iceberg)
lidt olie

Hvordan
Kødet formes til runde bøffer og steges i meget lidt olie. Løg, salat, agurker og tomater skylles, ordnes og skæres i ringe, strimler eller hvad som du syntes

Kalorielet remoulade
1/2 spk. remoulade
1 spk A-38

Hvordan
Blandes godt

og så er det bare at bygge burgeren op
Velbekommen 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar