fredag den 21. juni 2013

Serranoskinke med sorte oliven og tomatsalat


Hmm, staver man det mon serano eller serrano..Nå men retten er lækker og hvis man fjerner fedtet i kanten af kødet, så bliver den endnu sundere :-)

Seranoskine med oliven og tomatsalat
(4 personer- forret)

Ingredienser

8 tynde skiver seranoskinke (jeg købte mine skåret)
12 sorte oliven
1 rødløg
8 blommetomater
lidt fetaost i blok
2 spk. olivenolie
1 tsk. hvid balsamico
evt. krydderurter til pynt
salt og peber

Hvordan 

Tomatsalat
Tomater skylles og skæres i skiver, og lægges på et fad. Rødløget pilles og hakkes fint. Fetaost skæres i tern og  derefter drysses løg/ost over tomaterne. Olivenolien piskes sammen med balsamico med en gaffel og hældes  over tomatsalaten. Husk at kryddere med salt og peber

Kød og oliven
Seranoskinken lægges på fadet med tomatsalaten i små blomster/eller rullet rør, og oliven lægges på tilsidst

Man kan evt. pynte med krydderurter

Retten kan spises med et lækkert groft brød
Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar