lørdag den 22. juni 2013

Smørfisk bagt med bacon på spidskålsalat

Forleden fik vi denne lækkere ret, den smagte suuper godt..mums
Smørfisk ovnbagt med bacon på bund af spidskål/porre "salat"
(4 couverter- hovedret
200 grader-10-12 min ca)

Ingredienser
800 gram smørfisk 
8 skiver bacon
1 porre
100 gram spidskål
3 blommetomater (eller 4-5 små gule tomater)
1 håndfuld bredbladet persille
1 spk. bornholmsk rapsolie
salt og peber..evt lidt stødt chili
(pyntegrønt rød basilikun & bredbladet persille)

Hvordan
Smørfisken skæres i 8 stykker (100 gram stk.) 
1 stk. bacon lægges omkring 1 stk fisk (se billede) og krydderes med salt, peber og evt. lidt chili. Det steges i ovnen i ca 10-12  min. Tomater skylles og skæres i både. Den bredbladet persille hakkes 
Porren + spidskål skylles og snittes fint. Derefter sauteres det i lidt olien i ca 2 min og kryderes med salt og peber efter behov..det må ikke blive smattet...
Tomaterne + persille vendes i porre/spidskålblandingen inden servering

Retten kan evt spises med ris, Tabouleh eller Grov fritter

Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar