Ovnstegte grøntsager med timian
(4 personer/ 200 grader i 25-30 min)
3 kartofler
3 store gulerødder
3 pastinak
1 rødløg
8 fed hvidløg
2 spk. rapsolie
salt og peber
1 kvist frisk timian
1 tsk. trøffelolie (kan undlades)
Hvordan
Kartofler, gulerødder og pastinak skrælles og skæres i grove stykker. Rødløg og hvidløg pilles og skæres i både. Grøntsagerne placeres på en bradepande i 1 lag, og de vendes med rapsolien og drysses friskpillet timian, salt og peber.
Grøntsagerne steges i ovnen ved 200 grader. Husk at vend grøntsagerne undervejs..
Tag bradepanden ud af ovnen efter 20 25 min og sprinkle trøffelolien over grønstagerne og steg dem yderligere i 5 min
De kan servers som tilbehør til kød eller fisk ..Eller bare spises alene med dip
Velbekommen og bon appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar