søndag den 15. september 2013

Slankemad -Kyllingebryst med kikærter, krydderier og spinat

Denne ret elsker vores søn, men han fjerner altid løgnene. Derfor er netop løgnene altid skåret i grove både, så han nemmere kan finde dem

Kylling med kikærter, spinat og karry 
( 2 personer)

2 kyllingebryster
1 2 håndfulde frisk spinat (skylles godt)
1 løg (i grove både)
1 dl tørret kikærter
100 gram squash (i grove tern)
1/2 teske kanel
1 teske karry
1 knivspids kardemomme
2 dl. minimælk
salt og peber
1 teske olie- til stegning

Sådan gør du

1.Hæld kikærter i en skål vand, og lad dem trække (i de antal timer som der står på posen). Skyld dem godt, og når at de har trukket, så kog dem efter anvisningerne på posen. Når at de er kogt, hældes vandet fra. 

3. Rens kyllingebrysterne for snask, blod ect. Skær dem i 1 cm tykke skiver, og svits dem på panden i ganske lidt olie. 

4. Når at de er gyldne, så tilsætter du løg, og lader det steget 1-2 min,  og derefter tilsætter du squash og kikærter 

5.  Drys så karry, kanel, kardemomme over kyllingen/retten. Rør krydderierne godt rundt, og hæld derefter minimælk over retten

6. Lad retten simrer indtil kyllingen er færdig, og vend frisk spinatblade i, og smag til med salt og peber

Du kan spise retten med brune ris, liner, bønner, kartofler eller en lækker salat
Velbekommen
Klem fra Helse Qvinden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar