Nu er det jo ikke fordi at vi kun spiser suppe i min familie. Jeg kan godt se at der lige er kommet lidt mange suppeopskrifter på det sidste. Men vi elsker suppe, og denne græskarsuppe fik jeg forleden hos nogle venner. I dag har jeg så selv forsøgt at lave en opskrift ud fra de ingredienser som jeg fik at vide var i suppen. Jeg syntes faktisk selv at suppen blev meget god, og det bedste er, at børnene elsker den
Græskarsuppe med chili og ingefær
(3-4 personer)
600 gram skrællet græskar
3 løg
3 fed hvidløg
1 1/2 l. hønsebouillon
1 tsk olie
1 lille chili (1-2 cm)
lidt frisk ingefær (ca 1 1/2 cm)
1 dl. cremefine 7%
salt og peber
Sådan gør du
Løg og hvidløg skrælles og skæres i grove tern. Græskarret skæres også i grove tern. Grøntsagerne letbrunes kort i en stor gryde og hønsebouillon hæles over. Suppen bringes i kog, og simrer derefter i ca 30 min. Tilsæt cremefine, ingefær og chili og blend suppen, smag til med salt og peber
Du kan evt. serveres suppen med et stykke hjemmebagt brød, eller som mine børn foretrækker den, med lidt kogt kyllingekød i
Nærings- og kcal indholdet i denne suppe er ialt 381 kcal til 4 portioner
Der er 95,25 kcal i 1 portion
Velbekommen og klem fra
HelseQvinden
Ingen kommentarer:
Send en kommentar